Vind jouw product hier

Voorzitter
Prof. dr. ir. J.C. Brezet is de voorzitter van de raad van toezicht en beter bekend als Han!
Brezet doceert sinds 1992 aan de TU Delft. Hij is onderzoeksdirecteur bij de faculteit Industrieel Ontwerpen en directeur van de Graduate School waaraan meer dan 100 promovendi deelnemen. Daarnaast is hij vanaf het begin betrokken, als coördinerend professor, bij de Faculteit Design for Sustainability en jureert hij voor de Gasterra Transitie Jaarprijs, het initiatief ‘Duurzame Lintjes’, en het televisieprogramma ‘Het beste idee van Nederland’.

Penningmeester
Aeilko Bakema wordt Koos genoemd en hij is tegenwoordig de penningmeester in de raad van toezicht van House of Design. Koos is voormalig directeur van het Groninger bedrijf Hut & Co. Hij heeft naast zijn functie als directeur veel ervaring als registeraccountant. Een registeraccountant heeft de wettelijke bevoegdheid om een accountantsverklaring af te geven over de getrouwheid van een jaarrekening.

Raadslid
Tjeerd Veenhoven is industrieel ontwerper. Hij woont en werkt in Groningen en heeft aan Academie Minerva en aan Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem gestudeerd. Hij is al een hele tijd lid van House of Design en vanaf nu raadslid in de raad van toezicht. In 2011 wint Tjeerd met zijn ontwerp Palmetti (palmleren slippers) de aanmoedigingsprijs van ‘DOEN|Materiaalprijs’. Tjeerd is als ontwerper ambassadeur en voorloper in Biobased Design. 


Share |