Vind jouw product hier

3D-Printen op Into The Great Wide Open | 6 september 2014 | Dag 2
06-09-2014

Pubers, die natuurlijk 'super stoer' zijn, veranderen tijdens het vouwen van de bootjes weer in kinderen die knutselen gewoon heel erg leuk vinden. Iedereen zoekt in de omgeving naar materialen om de boot mee te pimpen. Veren, schelpen, stokjes, blaadjes en zelfs dooie krabbetjes worden gerecycled. Naast de 3D-geprinte hulpstukken worden er geniale boten in elkaar geknutseld met al deze beschikbare materialen op Vlieland.

img_9378_512

img_9463_512


Alle tafels die we tot onze beschikking hebben zitten vol en iedereen is bezig. Niet alleen de kinderen halen hun hart op.
Volwassenen worden weer kind. Vaders zijn niet hun kinderen kwijt maar kinderen hun vaders. Dames van boven de 40 komen enthousiast vragen of ze 'alsjeblieft' ook mogen.

Ouders die in eerste instantie, voor de kids, kiezen dat ze binnen een kwartier klaar moeten zijn worden zelf gegrepen door de mogelijkheden. Het gebeurt vaak genoeg dat deze ouders stiekem achter de printer belanden en twee uur later nog in de 3D-Print hut aan het knutselen zijn. Volwassenen worden weer kind tijdens Into The Great Wide Open.

Om 15:30 maken de 'makers' kans op een eigen Solar Systeem om mee naar huis te nemen. Nadat er de hele middag is geknutseld en geprint maken het meest technische en het meest creatieve ontwerp kans. De winnaars van de ultieme vaartest zijn;

img_9500_512

Hoewel de zon zich vandaag iets minder heeft laten zien hebben we een heerlijke 2e dag achter de rug! Morgen een nieuwe dag.


<< back

Share |