Vind jouw product hier

Blickfang
20-11-2014

Blickfang

Het jaarlijks terugkerende designevent Blickfang Copenhagen was dit jaar te bezoeken op 15 en 16 november 2014. Blickfang zet jong, veelbelovend, opkomend designtalent in de spotlight. Deze internationale beurs biedt jonge designers unieke kansen die andere beurzen niet bieden.

Curatoren van het Jaar | Scholten en Baijngs

Het Nederlandse ontwerpersduo Scholten & Baijngs zijn dit jaar uitgeroepen tot curatoren van het jaar. Stefan Scholten en Carole Baijngs staan bekend om bijzonder kleurgebruik in functionele producten, waar regelmatig ambachtshanden aan te pas komen.

Friends; Anne Varekamp (WFTH) en Tim Vinke (Interior Design)

Twee van onze friends waren te vinden bij Blickfang Copenhagen. WFTH van Anne Varekamp en Tim Vinke Interior Design presenteerden en verkochten hun producten.

Wat viel House of Design op | Nordic Function en Moebe

Nordic Function; Not Just a Table. Is een bijzettafel, kruk, opbergplek en dienblad in één. Met een prachtige, Scandinavische feel is dit ontwerp een echt hebbeding!

Moebe; Je favoriete eigen, natuurlijke, design maar dan zwevend in de lucht. Slim, puur en simpel. Vandaar de winnaar van de MINI Design Award, Furniture & product. Sowieso erg mooi gepresenteerd!

_mg_2726_512_01


<< back

Tags used:

Blickfang

Share |