Vind jouw product hier

DMY Berlijn
12-05-2015

Het DMY International Design Festival vindt plaats van 11 juni t/m 14 juni bij Kraftwerk Berlijn. In deze 13e editie zal het DMY festival wederom bedrijven, nieuwe en getalenteerde designers, de pers en een breed publiek samenbrengen.

Het festival geeft inzicht in de praktijk van de hedendaagse design productie, laat nieuwe ontwikkelingen zien en presenteerde de komende trends. Het festival biedt expositieruimte voor de presentatie van nieuwe design objecten en biedt de ruimte voor communicatie en kritische reflectie. DMY richt zich op product- en interieurdesign. Naast de presentatie van marktrijpe producten, focust het festival zich ook op wetenschappelijke aspecten, innovatie en een interdisciplinaire aanpak. Experimentele werken worden beschouwt als de innovatieve motor van de ontwerppraktijk en blijven daarom een centraal punt.

Het motto van deze 13e editie is "Terug naar de toekomst". Hierbij worden nieuwe categorieën, een spannende competitie, meer inhoud, en een preview voor professionals geboden. Met dit alles, en de nieuwe locatie beloofd het een groots en spectaculair festival te worden!

dezeen_dmy-berlin-2013_1 


<< back

Tags used:

DMY, dmy berlin

Share |