Vind jouw product hier

House of Design goes Tallinn!
26-06-2013

House of Design goes Tallinn!

In het kader van de samenwerking tussen House of Design, Estonia Design Centre (Estland) en Hamburg Und Design is House of Design, van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 juni, in de hoofdstad van Estland te vinden. De banden die Groningen, als stad, al heeft met zusterstad Tallinn, trekt House of Design nog wat strakker aan door op designgebied uitwisselingsprogramma’s op te zetten.

In Tallinn is tegelijk met DesignXPO, eind mei, een designwedstrijd gehouden. Eileen Blackmore, van House of Design en Bart Vos van Vos Interieur waren hiervoor de juryleden. Zij hebben de eerste plaats toegekend aan Move – O – Round, een ontwerp van de Estlander: Veiko Liis. 

Wat heeft hij gewonnen? Het product, een multifunctionele bijzettafel met een hele herkenbare vorm, wordt binnenkort verkocht bij Vos Interieur en het product wordt meegenomen in de ‘House of Design Specials’ op nationale en internationale beurzen.

Op dit moment wordt overwogen een gezamenlijk designfestival te organiseren met onze, mede, (hanze)steden Hamburg en Tallinn. De connecties die House of Design legt in het buitenland geeft haar leden een steeds groter podium om zichzelf, vanuit Groningen, te presenteren.

 

move_-_o_-_round_veiko_liis_1

move_-_o_-_round_veiko_liis_2

move_-_o_-_round_veiko_liis_512


<< back

Share |