Vind jouw product hier

House of Design naar Into the Great Wide Open
25-08-2014

Into The Great Wide Open is een muzikaal festival waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland, Vlieland vind je verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Into The Great Wide Open is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek die behoefte hebben aan een sfeerrijk festival, maar ook graag zelf het tempo willen bepalen en net iets meer keuzemogelijkheden willen.

House of Design sluit aan bij de uitdagende kinderactiviteiten en komt naar Vlieland om Mini Solar Bootjes te maken met kinderen.  

Kom je eigen boot ontwerpen! Door middel van lasersnijders, 3D-printers, knutselen en plakken zetten we de Solar Bootjes in elkaar en laten de kinderen zien hoe 3D denken, zonne-energie, lasersnijden en 3D-printen werkt. Samen met professionele ontwerpers gaan kinderen aan de slag om de motor en de zonnepanelen te installeren op deze coole boot. Als laatste komt natuurlijk de vaartest!

kind_met_uro_02_200   kind_met_uro_05_200   img_7604_200 
Foto's: Sabine Hoes


<< back

Share |