Vind jouw product hier

Imm Cologne - Internationale interieurbeurs
20-01-2015

Ontdek de trends die de interieurmarkt de komende maanden zullen veroveren op 'imm Cologne', de eerste interieurtentoonstelling van het jaar. Deze week, tussen 19 en 25 januari zullen alle toeleveranciers en besluitvormers van de belangrijkste markten in de internationale meubelsector zich verzamelen in Keulen, Duitsland.

Op de imm Cologne vind je een uitgebreid aanbod marktklare producten, allemaal samengekomen onder één dak, die uniek zijn qua breedte en diepte. Voor vragers en aanbieders van alle belangrijke markten, is de imm Cologne het meest belangrijke handelsplatform voor wereldwijde meubelhandel en zijn publiek.

Imm Cologne is de eerste keuze voor gerenommeerde internationale exposanten en bezoekers van over de hele wereld. Imm Cologne stelt inspirerende interieurontwerpen voor trendsetters  tentoon en voorziet de markt van nieuwe dynamiek. De marktleiders en grootste merken zullen aanwezig zijn. Verder zijn er verschillende tentoonstellingen op imm Cologne en wordt de Interiors Innovation Award uitgereikt.

Zie de website voor meer informatie: www.imm-cologne.com

originalpreviewjwss_512


<< back

Tags used:

imm cologne

Share |