Vind jouw product hier

In 2015 belooft DesignXPO de bezoeker; Vakmanschap van de 21e eeuw
21-05-2015

Met dit thema in ons achterhoofd wordt er momenteel gewerkt aan een programma. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als ambachtslieden en ontwerpers gezamenlijk nadenken over kernwaarden van cultureel erfgoed? Wordt eeuwenoude techniek op die manier toekomstbestendig gemaakt en ontstaat er innovatie?

DesignXPO 2015 was in eerste instantie gepland in juni 2015, we schuiven dit evenement op naar September 2015. Samenwerkingspartners richten, in aanloop naar het programma van DesignXPO 2015, vanaf eind mei een tentoonstelling in. Het thema ‘Vakmanschap van de 21e eeuw’ heeft hierbij gediend als inspiratie.

Al te zien:
SIGN: ‘First Course’ – van 23 mei t/m 20 juni
De werken van 5 kunstenaars laten een kritische kijk op ons consumentengedrag zien. Hun methoden en denkbeelden stellen hierbij het huidige waardesysteem aan de kaak. Zij maken ons bewust van oorsprong, verwerking, verdeling van producten en bieden tevens alternatieven.

CBK Groningen: ‘Koffie Goed’ - van 30 mei t/m 14 juni
product als koffie? Wat is het goede verhaal achter koffie eigenlijk? De expositie Koffie Goed gebruikt het product koffie om inzicht te geven in hoe ondernemers met een goed product een kritische markt vol keus en keurmerken betreden.

sascha__landshoff__512
Sascha Landshoff - FIRST COURSE - SIGN

koffietrends-dekf-vierkant_512
Koffietrends - KOFFIE GOED - CBK groningen


<< back

Share |