Vind jouw product hier

Noordelijke Ontwerpprijs 2013
11-10-2012

De zesde editie van de Noordelijke Ontwerpprijs is van start gegaan. Deelnemers kunnen zich tot en met 25 januari 2013 voor deze ontwerpwedstrijd inschrijven. Dit jaar zijn we op zoek naar het ontwerp van een kinderstoel. De deelnemers worden uitgedaagd een originele kinderstoel te ontwerpen die er niet alleen goed uitziet, maar hij moet ook solide & veilig zijn, tegen een stootje kunnen en praktisch zijn in onderhoud.

Er zijn leuke geldprijzen te winnen en we gaan bekijken of het winnende ontwerp geproduceerd kan worden en onderdeel kan uitmaken van de eigen collectie van Vos Interieur.

Geïnteresseerd?
Op  www.noordelijkeontwerpprijs.nl vind je de opdrachtomschrijving, voorwaarden, het reglement en deelnemersformulier. Inschrijven kan t/m vrijdag 25 januari 2013. Het ontwerp kan t/m 1 februari worden ingeleverd.

De vakjury bestaat uit Bart Vos (Creatief directeur Vos Interieur), Els Sodenkamp (Hoofd Vormgeving Academie Minerva Groningen), Albert Geertjes (Vormgever/Kunstenaar) en Marko Kamminga (Directeur Harryvan).

De genomineerde ontwerpen worden tijdens Wonen&Co de beurs, van 14 tot en met 17 maart 2013, in MartiniPlaza te Groningen tentoongesteld. Op zondag 17 maart wordt tijdens de woonbeurs de winnaar bekend gemaakt.

De Noordelijke Ontwerpprijs is een initiatief van Wonen&Co, ondersteund door Vos Interieur en Academie Minerva.

Kijk voor meer informatie op www.noordelijkeontwerpprijs.nl.

 

noordelijke_ontwerpprijs_2013_left


<< back

Share |