Vind jouw product hier

Poolse design focus @ DMY Berlijn
01-06-2013

 

Polen is het vijfde gast land van DMY International Design Festival Berlijn.

Er zijn showcases van meer dan 40 ontwerpstudio's, bedrijven en ontwerpopleidingen te zien. Hiernaast zijn er uitgebreide tentoonstellingen en er wordt aandacht besteed aan de productie van hedendaagse ontwerp in Duitsland. Verder is er een gevarieerd programma van lezingen, gesprekken en live interviews. Alle tentoonstellingen en evenementen zullen plaatsvinden binnen de DMY International Design Festival op de luchthaven Berlijn Tempelhof van 05-09 juni.

De deelnemers zijn geselecteerd door een adviesraad van de veelgeprezen protagonisten van de Poolse designscene inclusief ontwerp publicist prof. Czestawa Frejlich, Prof Michat Stefanowski, vice-president van de Poolse Ontwerp Union SPFP evenals de curatoren Agnieszka Jacobson-Cielecka en Marek Cecuta.

Het Poolse ontwerp wordt gerealiseerd in samenwerking met het Poolse Instituut Berlijn, ondersteund door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Economische Zaken van de Republiek Polen, de stad Warschau en de Stichting van de Duits-Poolse samenwerking (Stiftung für Deutsch-Polnische Zusammenarbeit ).

Meer informatie: www.polnischekultur.de
www.dmy-berlin.com

pdf_motyw_1000x673px_512


<< back

Tags used:

design, dmy berlin, polish

Share |