Vind jouw product hier

Samenwerking tijdens DesignXPO
15-05-2014

House of Design de samenwerking aangegaan met diverse partijen tijdens DesignXPO. Zonder deze partijen was het nooit gelukt!

CBK Groningen, Sign en House of Design hebben de handen ineengeslagen en op alle drie de locaties zijn tentoonstellingen ingericht. Naast deze tentoonstellingen heeft House of Design (HOD) een activiteitenprogramma opgezet.

Drie designcafés staan op het programma. Op 24 mei bij Kunsteboer (werken met staal). William van de Velde stelt zijn werkplaats open. Op 27 mei laat Re(f)use zien wat er mogelijk is met glas in een demonstratie aan de oven. Op 6 juni gaan we de heide op met de kudde en de Herders van Balloo

Er is een masterclass ‘werken met een producent’ van De-Rooie agentschap op 11 juni. De Design Pressure Cooker krijgt langzaam vorm in samenwerking met de Kamer van Koophandel.

UP=UP! eten en design pop-up bij restaurant Boven Jan. De gasten van Boven Jan kunnen lunchen, dineren en tegelijk designshoppen. De styling is verzorgt door Marjolein Perin. Reserveren kan voor 16 t/m 18 mei via info@bovenjan.nl. Try before you buy!

Overige activiteiten
Wad & Design Festival geeft een presentatie over de aankomende editie. GR-ID, OneDayArtist en FabLab organiseren een workshop typografie en lasersnijden. De Bibliotheek Groningen verzorgt een Naked Lunch in het kader van DesignXPO.Jeanet Metselaar organiseert diverse workshops waarin je zelf een sieraad maakt en Wout Wessemius stelt op twee data zijn nieuwe atelier open voor publiek.


<< back

Tags used:


Share |