Vind jouw product hier

Tortona Design Week
08-04-2013

Tortona is de hotspot waar out-of-the-box initiatieven getoond worden, waar nieuwe trends ontstaan en experimenten plaatsvinden. Van 9 tot 14 april 2013, georganiseerd door Associazione Tortona Area Lab. 

Tortona Design Week staat open voor een internationaal publiek van design professionals en liefhebbers, die van kwaliteit houden en altijd op zoek zijn naar de nieuwste trends. Tortona is al jaren de hotspot voor out-of-the-box initiatieven, imposant in cijfers (200 bedrijven, 30.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, meer dan 100.000 bezoekers uit de hele wereld) en inhoudelijk altijd op het scherpst van de snede. 

Tortona Design Week is niet zomaar een evenement naast de Salone di Mobile in Milaan, maar een op zichzelf staand, omvangrijk evenement, dat plaatsvindt in de wijk Tortona.  

Het podium van dit evenement is het post-industriele gebied achter Porta Genova treinstation, een halve vierkante kilometer met industriele gebouwen, kleine voormalige werkplaatsen die ingericht zijn tot ontwerpstudio's, fotostudio's en locaties voor evenementen...  

logotortonadesignweek_01_512.


<< back

Share |