Vind jouw product hier

Wonen in Groningen, design talent krijgt podium in woonwinkels!
25-09-2014

In een wandelroute langs de leukste woonwinkels ontdek je het uitgebreide woonaanbod dat de stad Groningen je biedt. Moderne producten, stoere vintage pronkstukken, unieke designs, warm textiel of oosterse accessoires, Groningen heeft het allemaal! Dat laten we zien tijdens Wonen in Groningen.

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober organiseren Groningen City Club en House of Design de tweede editie van Wonen in Groningen. Het startpunt is dit jaar het Grand Theatre op de Grote Markt, hier is de route verkrijgbaar. Door ontwerpers en winkeliers te laten samenwerken aan eenprogramma bieden we het publiek niet alleen een verrassend, vernieuwend en verfrissend evenement maar komen er twee partijen met elkaar in aanraking die normaal gesproken niet vaak zo nauw samenwerken.

De koppels ontwikkelen samen een programma die de wandelroute juist op 4 en 5 oktober de moeite waard maakt. Woonliefhebbers hoeven de stad Groningen niet uit voor goed interieuradvies, de mooiste producten en accessoires. De woonexperts staan voor je klaar!

Startpunt en openingstijden

Zaterdag 4 oktober van 10:00 - 18:00 uur
Zondag 5 oktober van 12:00 - 17:00 uur
Startpunt: Grand Theatre, Grote Markt 35

 

Deelnemende koppels: 

Startpunt: Grand Theatre

 


Bekijk hier de foto's op facebook.

 

Klik hier voor meer informatie!


<< back

Share |