Vind jouw product hier

Wonen in Groningen oktober 2013
28-08-2013

Groningen heeft binnen de diepenring een verzameling woonwinkels en deze worden in het weekend van 5 & 6 oktober in de spotlight gezet in een wandelroute. Ken je bijvoorbeeld WOONN wel? Of ben je bekend met de verlichting van Room100? De leukste cadeautjes koop je bij de Laif & Nuver en natuurlijk het kersverse design uit de ECO Pop-up Store, gerenommeerd Design van 0’42 of het mooiste servies bij Sissy Boy Homeland!

Een bezoek aan één van deze winkels is niet het enige. Designers van product, meubel of interieur stellen samen met de winkeleigenaren een speciaal programma op.

De woonwinkels en ontwerpers gaan in dit weekend de samenwerking aan. Zo krijgt de bezoeker de kans te informeren naar de gedachten achter een ontwerp, de trucjes te leren of zelf op ideeën te komen. Tijdens Wonen in Groningen volg je de diverse activiteiten, zie je de nieuwste trends en koop je de nieuwste producten op woongebied. Van praktische must have´s tot maffe hebbedingetjes.

Wonen in Groningen: zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2013 tijdens winkelopening. De wandelroute is verkrijgbaar bij het startpunt: Poelestraat 2. Hou voor programma up-dates de volgende pagina’s in de gaten:

website www.groningencityclub.nl/woneningroningen
facebook www.facebook.com/ingroningenwonen

woneningroningen-logo2_512


<< back

Share |