Vind jouw product hier

Project:

05/06 2013 - 10/06 2013

Design Beurs DMY Berlin - Podium

Van woensdag 5 t/m zondag 10 juni presenteerde House of Design Groninger Design tijdens de DMY Berlin, Internationaal Design Festival. Deze presentatie was één van de projecten in het kader van de IAG3 (Innovatief Actieprogramma Groningen) om Groninger Design te ondersteunen en te promoten.

In de stand zijn ontwerpen getoond van Lambert Kamps, Tjeerd Veenhoven, Albert Geertjes, Gerard de Hoop, Lianda van Dalen, Roegholt, Bloooms, Unit-30, Jenna Postma, Gert-Jan Soepenberg en Pezy Product Innovatie. Deze ontwerpers zijn door House of Design benaderd mee te doen in Berlijn. Door deze selectie te maken hebben we een presentatie kunnen geven waarin Design uit Groningen breed is neergezet. Van kunstontwerp tot industrieel ontwerp.

De reacties waren erg positief! Bezoekers waren verrast door de experimentele aanpak van Albert Geertjes, de strakke vormen van Gerard de Hoop en Lianda van Dalen, De stoelen van Gert-Jan Soepenberg en de krukjes van Lambert Kamps zijn uitgebreid getest en het bamboe van Bloooms is vaak betast. De bank van Roegholt werd al snel het favoriete pauzeplekje en de hangmat van Studio Tjeerd Veenhoven was een geslaagde uitrustplek.

De DMY Berlin heeft een andere aanpak en uitstraling dan andere beurzen. Er is meer ruimte voor experiment en concept. Ontwerpers zijn hier de dragers van de tentoonstelling en niet de designmerken zoals je op de andere beurzen vaak ziet. Dat zie je erg duidelijk. In de producten die Groningen presenteert komt dit ook terug!

We kijken terug op een geslaagde week! Kijk voor uitgebreide informatie bij nieuws

frames_wall_-_gerard_de_hoop_512

jenna_postma_idlewood_512

geertjes_dmy_01_klein_512_512

hod_dmy_02_klein_512_512<< overview

Share |