Vind jouw product hier

Project:

01/01 2008 - 31/12 2012

House of Design - Wonen&Co Beurs - Podium

Na een succesvol Ontmoet Design in 2012 heeft Anne Varekamp de organisatie op zich genomen in 2013. Opnieuw was er een speciale plek ingericht, met de naam Ontmoet Design, waar diverse Noordelijke ontwerpers projecten en werk presenteerden aan de bezoekers. Opnieuw werd de presentatie mede mogelijkgemaakt door het Innovatief Actie Programma Groningen. 

Anne heeft een stuk geschreven voor onze nieuwsrubriek: 'Ontmoet Design een eigenzinnig onderdeel van Wonen en Co'.
Zie ook: Facebookpagina van Ontmoet Design

In 2012 hebben we OntmoetDesign opgezet, een design-eiland op de beurs, hier ontmoette je zo'n 25 designers en hun producten. In samenwerking met Wonen en Co de Beurs en het CBK Groningen is de presenatie ontwikkelt. De organisatie van Ontmoet Design werd in 2012 mede mogelijk gemaakt door het Innovatief Actie Programma Groningen een subsidie die House of Design mag inzetten voor de promotie van Groninger Design. 

Lees het verslag van Ontmoet Design voor de IAG hier: 'Nieuw initiatief op Wonen en Co de beurs' 
Phebe Lilian over haar product op Ontmoet Design: 'Add-on Project op Wonen en Co'
Nieuwsbrief van het CBK Groningen: 'CBK op Designplein'

In 2011 hebben we een pop-up store georganiseerd met producten van members van House of Design. Diverse producten werden getoond. Deelnemende ontwerper waren o.a. Melle Koot, Martijn Westphal, Carolijn Slotje, Sander Jorn Vermeulen. 

Aankondiging van de Pop Up uit 2011: 'We gaan naar Wonen & Co de Beurs
Zie hier het fotoverslag van de Pop Up Store: 'Pop-up Store was een groot succes!' 
Filmpje van Martijn Westphal: 'De design Pop Up Store gemist?' 

Eerdere jaren heeft House of Design diverse malen deelgenomen aan Wonen & Co de Beurs. Meestal werden de leden gepresenteerd en in 2009 hebben we in samenwerking met de Gemeente Groningen een presentatie gemaakt van Groen Design. << overview

Share |