Vind jouw product hier

Project:

05/10 2013 - 06/10 2013

Wonen in Groningen 2013 - Podium

Wonen in Groningen is een wandelroute langs woonwinkels in het centrum van Groningen. Op het startpunt haalt het publiek de route op en begint vanuit hier de woonwandeling!

Tijdens het Wonen in Groningen weekend ontdekt het publiek niet alleen de diversiteit van woonwinkels in Groningen maar ontmoet ook diverse Noordelijke ontwerpers. Winkelier en Designtalent tonen woontrends en geven tips.

In oktober 2013 is Wonen in Groningen voor de eerste keer georganiseerd. In 2014 gaat een tweede editie plaatsvinden in het weekend van 4 & 5 oktober. Houdt de website www.groningencityclub.nl/woneningroningen in de gaten voor programma informatie en de wandelroute.

1e editie Wonen in Groningen
De eerste editie van Wonen in Groningen zette in het weekend van 5 & 6 oktober een eerste reeks woonwinkels in de spotlight. Zo hebben bijvoorbeeld WOONN en Kuipers Meubelen meegedaan. We hebben de verlichting van Lighthouse en de winkel Laif & Nuver gezien. In de Eco Pop-up store zag het publiek vooral werk van jong talent en O42 interieur openende vijf verdiepingen designmeubelen.

dsc00079_200 dsc00085_200 dsc00098_200
Met de wandelroute op zak bezoeken mensen winkels en workshops   
                               

Programma
Tijdens het weekend Wonen in Groningen stonden de deuren van deze winkels open. De winkeleigenaren hebben samen met Groninger product-, meubel- en interieurontwerpers een speciaal programma samengesteld. Demonstraties van Marjolein Perin, Gert-Jan Soepenberg, Tim Vinke en Studio VanSan. Han koning toonde prototypes en Dominique van Vliet gaf gratis interieuradvies. Daarnaast presentaties van Lambert Kamps, Studio BijJosse, Roeg Holt en nog veel meer Groninger ontwerpers.

De opkomst was overweldigend en de wandelroute is goed ontvangen. Een half jaar na het evenement zijn er zelfs nog mensen gespot met de geprinte route.

Zie de facebookpagina voor meer foto’s en informatie.<< overview

Share |