Vind jouw product hier









Project:

04/10 2014 - 05/10 2014

Wonen in Groningen 2014 - Podium

Afgelopen weekend stond het centrum van Groningen in het teken van wonen. House of Design heeft in opdracht van Groningen City Club voor de tweede keer Wonen in Groningen georganiseerd. Opnieuw werden wij bijgestaan door ontwerpster Anne Varekamp.

Wonen in Groningen is een wandelroute die is uitgestippeld langs de, momenteel, leukste woonwinkels van Groningen. Speciaal voor dit weekend bieden de winkeliers van deze woonwinkels een podium aan Noordelijke ontwerpers.

 img_9655-klein_200 img_9768-klein_200 img_9727-klein_200

Gezamenlijk werken deze koppels aan een programma waarin we het publiek laten zien wat Groningen op woongebied in huis heeft! Dat is afgelopen weekend wederom gelukt.

Wat was er veel te zien! Het publiek heeft zijn ogen uitgekeken en we horen vooral positieve reacties. “Ik heb mijn eigen stad opnieuw ontdekt”, is één van de mooiste reacties.

Men kon bij het Grand Theatre een programmaflyer ophalen. Hierin stond de route afgedrukt. Dames doken, onder het genot van een goede kop koffie in het Grand Theatre, weg in het programma om zich voor te bereiden op de dag. Op zaterdag was het prachtig weer en vertrokken bezoekers pas na een lunch op het terras aan de Grote Markt. Enthousiaste mensen liepen ons straal voorbij op het startpunt met de wandelroute uit de krant of gedownload van de website. Tassen van WOONN, Laif en Nuver, Stadse Fratsen en Woon-Zooi passeerden ons op weg naar de volgende winkel. 

img_9723-klein_200 img_9668-klein_200 img_9707-klein_200

Zhen Tian, ontwerpster en aangesloten bij House of Design heeft

de wandelroute op zaterdag gelopen en geeft de volgende reactie; “De combinatie met designers in winkels vind ik erg slim, het brengt klanten, winkelier en ontwerpers bij elkaar en dat is ook waar het om gaat, je laat de klanten het ontwerpproces kennen en de waarde van het ontwerp te herkennen. De connectie tussen winkelier en ontwerper wordt hierdoor ook sterker”.

Tijdens Wonen in Groningen hebben winkeliers en ontwerpers het publiek verrast met; fantastische woonproducten, kijkjes in ontwerpprocessen, speciaal gepersonaliseerde producten en een professionele tentoonstelling. Daarnaast hebben ook niet woonwinkels een plekje ter beschikking gesteld voor de etalageroute van ons evenement. Kortom wij kijken terug op een succesvolle tweede editie!

img_9686-klein_200 img_9689-klein_200 img_9670-klein_200

Maar zonder de deelnemers was Wonen in Groningen nooit succesvol geweest. De tweede editie is mede mogelijk gemaakt door;

Startpunt: Grand Theatre, Woudhof Wonen & Kim Wildhagen  , Kastanje Wonen & NRJ ArchitectuurKr8stof & Studio Jauke van den BrinkLaif & Nuver & BIJ JOSSE Linde Huis & Monique Middelhoek , Verroest & Kunsteboer , Koko Toko & Tim VinkeWOONN & Atelier Gert-JanSissy-Boy & WFTH words from the heart Wonen27 & Michiel SeurenO42interieur & Jack BrandsmaROOM100 & Gerard de HoopNul50 Interieur & Studio OSCARTLighthouse Het Binnenste Buiten & Gemaakt door MarsjaStadse Fratsen & Blooms, Erna de Bie, Louise Cohen , Woon-Zooi & StijlburoSPOT , FOLK & GRÖN 

 

 



<< overview

Share |