Vind jouw product hier

Spotlight:

22/02 - 28/03 2013

House of Design was bij Object Rotterdam

Een beurs waarop unieke of in oplage geproduceerde objecten worden getoond. Object Rotterdan legt het snijvlak bloot tussen design, crafts, fashion en beeldende kunst met;

meubelontwerpen van Pastoe en Atelier Remy&Veenhuizen, een studie naar de beleving van smaak t.o.v. bestekvormen. Een project van Wandschappen/Cristien Meindertsma waar gebreide truien van Loes Veenstra nog worden geveild, men kon zich bij Object inschrijven voor één van de 550 truien. Herbariumkunst voor aan de muur met echte prei. Studies naar gips in combinatie met ecoline en acryl van Jolein Jeursen. Textielprints die ontstaan uit studie naar schimmels. 3D geprinte sieraden van Ineke Otten en 3D geprinte bouwstenen voor stevige bouwconstructies, biolaminaat van Tjeerd Veenhoven/Huis Veendam. En ga zo maar door, een feestje!

Op gegeven moment moet ik me toch een beetje haasten om bij Museum Boijmans van Beuningen de lezing te halen. Deze gaat in op Dutch Design van nu en in de geschiedenis, de tentoonstelling ‘Hand Made’ lang leve het ambacht, en het project ‘Smart Replica’s’ van Studio Maaike Roozenburg en Boijmans van Beuningen. Te weinig ruimte om hier uitgebreid verslag te doen maar klik vooral bovenstaande links eens aan.

 

orotterdam_2_200   orotterdam_3_200 

orotterdam_14_200   orotterdam_13_200

orotterdam_6_200  

orotterdam_11_200

 

 
Share |