Vind jouw product hier

Spotlight:

01/01 - 08/01 2014

Langste Membership is voor Roderick Vos

Hoewel Roderick Vos de vernoeming op Hodnl Houseofdesign niet direct nodig heeft is het toch een leuk nieuwtje dat hij sinds 1997 lid is van House of Design. Hij staat daarmee op nummer 1 en heeft het langste membership op dit moment. 

Roderick zegt over de opinie van Studio Roderick Vos o.a. het volgende: “Ik wil niet continu worden geëntertaind of anderen entertainen. Ik probeer je gelukkig te maken met mooie gebruiksvoorwerpen. Dingen waaraan een esthetisch genoegen te beleven is. Sterke vormen waarvan je voelt dat ze ‘mooi’, ‘goed’ en ‘echt’ zijn.”

Roderick laat zich inspireren door zowel oude als nieuwe productietechnieken. Vandaar dat we hier zijn laatste webnieuwtje van 2013 gebruiken. In samenwerking met Koninklijk Tichelaar Makkum, het oudste bedrijf in Nederland en wereldwijd een begrip op keramisch gebied, is een prachtig ontwerp ontstaan van de MaMa vaas. Deze handmatig geproduceerde en beschilderde vaas behoort tot de collectie van Tichelaar uit Makkum. Een aantal ontwerpen uit de collectie behoren inmiddels tot de iconen van de Nederlandse designgeschiedenis en worden beschouwd als het cultureel erfgoed van morgen.

Prachtig hoor!! Maar ze moeten ook verkocht worden en dat kan in de Roderick Vos Shop of via:http://www.roderickvos.nl/product/de-mama-vaas

 

mama-roderick-vos-klein-maakproces_512
Share |